Marknadens största urval
Snabb leverans

The Tomato in America

- Early History, Culture, and Cookery

Om The Tomato in America

From the Americas to Australasia, from northern Europe to southern Africa, the tomato tickles the world's taste buds. This book traces the early cultivation of the tomato, its infiltration of American cooking practices, the early manufacture of preserved tomatoes and ketchup, and the great tomato mania of the 1820s and 1830s.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780252070099
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 240
  • Utgiven:
  • 16. oktober 2001
  • Mått:
  • 154x227x19 mm.
  • Vikt:
  • 350 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The Tomato in America

From the Americas to Australasia, from northern Europe to southern Africa, the tomato tickles the world's taste buds. This book traces the early cultivation of the tomato, its infiltration of American cooking practices, the early manufacture of preserved tomatoes and ketchup, and the great tomato mania of the 1820s and 1830s.

Användarnas betyg av The Tomato in America



Hitta liknande böcker
Boken The Tomato in America finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.