Marknadens största urval
Snabb leverans

Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

Om Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

This book discusses the methods for determination of data on thermal conductivity, thermal diffusivity, unit surface conductance or the heat transfer coefficient of foods and agricultural materials. It includes the applications of thermal properties in relation to cooling and thermal expansion.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780677054506
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 408
  • Utgiven:
  • 17. juni 1980
  • Mått:
  • 156x234x23 mm.
  • Vikt:
  • 718 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 21. maj 2025

Beskrivning av Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

This book discusses the methods for determination of data on thermal conductivity, thermal diffusivity, unit surface conductance or the heat transfer coefficient of foods and agricultural materials. It includes the applications of thermal properties in relation to cooling and thermal expansion.

Användarnas betyg av Thermal Properties of Food and Agricultural Materials



Hitta liknande böcker
Boken Thermal Properties of Food and Agricultural Materials finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.