Marknadens största urval
Snabb leverans

Traditional Cheesemaking

- An introduction

Om Traditional Cheesemaking

Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780946688432
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 84
  • Utgiven:
  • 15. december 1989
  • Mått:
  • 157x234x7 mm.
  • Vikt:
  • 153 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Traditional Cheesemaking

Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.

Användarnas betyg av Traditional Cheesemaking



Hitta liknande böcker
Boken Traditional Cheesemaking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.