Marknadens största urval
Snabb leverans

Transport Phenomena in Food Processing

Om Transport Phenomena in Food Processing

Suitable for food engineers, this reference focuses on transport phenomena in food preservation. It reviews the fundamental concepts regarding mass, heat, and momentum transfer and examines specific applications of heat, mass, and combined transfer phenomena to a variety of processes and products.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781566769938
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 580
  • Utgiven:
  • 11. december 2002
  • Mått:
  • 156x234x34 mm.
  • Vikt:
  • 912 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Transport Phenomena in Food Processing

Suitable for food engineers, this reference focuses on transport phenomena in food preservation. It reviews the fundamental concepts regarding mass, heat, and momentum transfer and examines specific applications of heat, mass, and combined transfer phenomena to a variety of processes and products.

Användarnas betyg av Transport Phenomena in Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Transport Phenomena in Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.