Marknadens största urval
Snabb leverans

Transport Properties of Foods

Om Transport Properties of Foods

Covers various transport properties of food materials and systems - exploring moisture diffusivities, thermal conductivity and diffusivity, transport and permeability of small molecules, and heat and mass transfer coefficients. This book describes physical, mathematical or empirical models of the transport processes for each application.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824706135
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 434
  • Utgiven:
  • 4. juni 2001
  • Mått:
  • 156x234x25 mm.
  • Vikt:
  • 680 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 10. februari 2025

Beskrivning av Transport Properties of Foods

Covers various transport properties of food materials and systems - exploring moisture diffusivities, thermal conductivity and diffusivity, transport and permeability of small molecules, and heat and mass transfer coefficients. This book describes physical, mathematical or empirical models of the transport processes for each application.

Användarnas betyg av Transport Properties of Foods



Hitta liknande böcker
Boken Transport Properties of Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.