Marknadens största urval
Snabb leverans

Ultrasound in Food Processing

- Recent Advances

Om Ultrasound in Food Processing

Part I: Fundamentals of ultrasound This part will cover the main basic principles of ultrasound generation and propagation and those phenomena related to low and high intensity ultrasound applications. The mechanisms involved in food analysis and process monitoring and in food process intensification will be shown.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118964187
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 544
  • Utgiven:
  • 5. maj 2017
  • Mått:
  • 173x246x28 mm.
  • Vikt:
  • 1089 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Ultrasound in Food Processing

Part I: Fundamentals of ultrasound This part will cover the main basic principles of ultrasound generation and propagation and those phenomena related to low and high intensity ultrasound applications. The mechanisms involved in food analysis and process monitoring and in food process intensification will be shown.

Användarnas betyg av Ultrasound in Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Ultrasound in Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.