Marknadens största urval
Snabb leverans

Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

Om Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

This collection reviews and summarises our current understanding of the functional and nutritional properties of milk to ensure it can be optimised both as a food and as a key ingredient in dairy products.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781786768193
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 774
  • Utgiven:
  • 15. mars 2022
  • Mått:
  • 152x229x41 mm.
  • Vikt:
  • 1200 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk

This collection reviews and summarises our current understanding of the functional and nutritional properties of milk to ensure it can be optimised both as a food and as a key ingredient in dairy products.

Användarnas betyg av Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk



Hitta liknande böcker
Boken Understanding and Improving the Functional and Nutritional Properties of Milk finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.