Marknadens största urval
Snabb leverans

Water Activity

- Theory and Applications to Food

Om Water Activity

This book presents the proceedings of the Tenth Basic Symposium sponsored by the Institute of Food Technologists and the International Union of Food Science and Technology. The key aim of the Symposium was to explore some basic principles relating to the influences of water activity on food quality.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824777593
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 424
  • Utgiven:
  • 22. maj 1987
  • Mått:
  • 156x234x23 mm.
  • Vikt:
  • 725 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Water Activity

This book presents the proceedings of the Tenth Basic Symposium sponsored by the Institute of Food Technologists and the International Union of Food Science and Technology. The key aim of the Symposium was to explore some basic principles relating to the influences of water activity on food quality.

Användarnas betyg av Water Activity



Hitta liknande böcker
Boken Water Activity finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.