Marknadens största urval
Snabb leverans

Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials

Om Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials

Based on information presented by leading researchers at the International Symposium on the Properties of Water in Foods (ISOPOW 2004), this book discusses the role of water in structural and functional properties and for preserving biomolecule functionality in restricted water environments.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849329937
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 750
  • Utgiven:
  • 13. januari 2006
  • Mått:
  • 156x234x46 mm.
  • Vikt:
  • 1224 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials

Based on information presented by leading researchers at the International Symposium on the Properties of Water in Foods (ISOPOW 2004), this book discusses the role of water in structural and functional properties and for preserving biomolecule functionality in restricted water environments.

Användarnas betyg av Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.