Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Yeasts in Food

Yeasts play a crucial role in the sensory quality of a wide range of foods. This book provides a comprehensive review of the methods for their detection, identification and analysis as well as the role of yeasts in several food products including dairy products, meat, fruit, bread and beverages.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781855737068
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 512
  • Utgiven:
  • 7. maj 2003
  • Mått:
  • 140x216x0 mm.
  • Vikt:
  • 860 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Yeasts in Food

Yeasts play a crucial role in the sensory quality of a wide range of foods. This book provides a comprehensive review of the methods for their detection, identification and analysis as well as the role of yeasts in several food products including dairy products, meat, fruit, bread and beverages.

Användarnas betyg av Yeasts in Food



Hitta liknande böcker
Boken Yeasts in Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.