Marknadens största urval
Snabb leverans

在家製作餡餅和餡餅的終極書籍

Om 在家製作餡餅和餡餅的終極書籍

一般來說,餡餅是一種烘焙食品,由糕點底料組成,並填充甜味或鹹味的東西。 現在的撻大多偏甜,比如檸檬酥皮撻和葡式蛋撻。然而,某些類型的鹹味餡餅(例如乳蛋餅)也常見於麵包店和咖啡館。 蛋撻一般是先將各個部件分開製作,然後再組裝起來。第一步通常是創建外殼。然後在餅皮中填入您選擇的餡料,其中一些餡料與餅皮一起烘烤或簡單地放置冷卻。

Visa mer
  • Språk:
  • Okänt
  • ISBN:
  • 9781835643310
  • Format:
  • Häftad
  • Utgiven:
  • 19. september 2023
  • Mått:
  • 152x229x13 mm.
  • Vikt:
  • 322 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av 在家製作餡餅和餡餅的終極書籍

一般來說,餡餅是一種烘焙食品,由糕點底料組成,並填充甜味或鹹味的東西。

現在的撻大多偏甜,比如檸檬酥皮撻和葡式蛋撻。然而,某些類型的鹹味餡餅(例如乳蛋餅)也常見於麵包店和咖啡館。

蛋撻一般是先將各個部件分開製作,然後再組裝起來。第一步通常是創建外殼。然後在餅皮中填入您選擇的餡料,其中一些餡料與餅皮一起烘烤或簡單地放置冷卻。

Användarnas betyg av 在家製作餡餅和餡餅的終極書籍



Hitta liknande böcker
Boken 在家製作餡餅和餡餅的終極書籍 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.