Marknadens största urval
Snabb leverans
Om A Guide to Modern Cookery

Georges Auguste Escoffier (1846-1935) distinguished himself as an innovative and imaginative chef in the late nineteenth and early twentieth centuries, notably in London's Savoy and Carlton hotels. Reissued here in its 1907 English translation, his influential textbook on haute cuisine was first published in French in 1903.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781108063500
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 902
  • Utgiven:
  • 6. juni 2013
  • Mått:
  • 245x175x54 mm.
  • Vikt:
  • 1540 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025

Beskrivning av A Guide to Modern Cookery

Georges Auguste Escoffier (1846-1935) distinguished himself as an innovative and imaginative chef in the late nineteenth and early twentieth centuries, notably in London's Savoy and Carlton hotels. Reissued here in its 1907 English translation, his influential textbook on haute cuisine was first published in French in 1903.

Användarnas betyg av A Guide to Modern Cookery



Hitta liknande böcker
Boken A Guide to Modern Cookery finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.