Marknadens största urval
Snabb leverans

A History of Cooks and Cooking

Om A History of Cooks and Cooking

Samples conceptions and perceptions of cooks and cooking, from Plato and Descartes to Marx and Virginia Woolf, asking why cooks, despite their vital and central role in sustaining life, have remained in the shadows, unheralded, unregarded, and underappreciated. This title provides a spirited defense of a cook-centered view of the world.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780252071928
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 400
  • Utgiven:
  • 10. december 2003
  • Mått:
  • 156x228x25 mm.
  • Vikt:
  • 544 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 29. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av A History of Cooks and Cooking

Samples conceptions and perceptions of cooks and cooking, from Plato and Descartes to Marx and Virginia Woolf, asking why cooks, despite their vital and central role in sustaining life, have remained in the shadows, unheralded, unregarded, and underappreciated. This title provides a spirited defense of a cook-centered view of the world.

Användarnas betyg av A History of Cooks and Cooking



Hitta liknande böcker
Boken A History of Cooks and Cooking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.