Marknadens största urval
Snabb leverans

Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

- Animal Breeding and Nutrition

Om Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

Pig production faces many hurdles in meeting increasing global demand sustainably. This volume discusses advances in breeding to improve both productivity and quality. It also reviews key developments in improving animal nutrition.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781786760920
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 340
  • Utgiven:
  • 9. oktober 2017
  • Mått:
  • 236x161x24 mm.
  • Vikt:
  • 638 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

Pig production faces many hurdles in meeting increasing global demand sustainably. This volume discusses advances in breeding to improve both productivity and quality. It also reviews key developments in improving animal nutrition.

Användarnas betyg av Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2



Hitta liknande böcker
Boken Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.