Marknadens största urval
Snabb leverans

Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

del av ISSN-serien

Om Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781839164040
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 246
  • Utgiven:
  • 20. maj 2022
  • Mått:
  • 157x20x236 mm.
  • Vikt:
  • 544 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Användarnas betyg av Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality



Hitta liknande böcker
Boken Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.