Marknadens största urval
Snabb leverans

Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Om Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781856267298
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 640
  • Utgiven:
  • 25. oktober 2007
  • Mått:
  • 219x255x42 mm.
  • Vikt:
  • 2164 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 9. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.

Användarnas betyg av Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition



Hitta liknande böcker
Boken Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.