Marknadens största urval
Snabb leverans

Cheese and Cheese-Making

Om Cheese and Cheese-Making

Following an introduction on the "Principles of Cheese-making," Long and Benson's 1896 work provides instruction on the manufacture of specific cheese types, in particular, fancy cheese varieties produced in Europe.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781429010627
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 164
  • Utgiven:
  • 11. december 2007
  • Mått:
  • 152x9x229 mm.
  • Vikt:
  • 248 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024

Beskrivning av Cheese and Cheese-Making

Following an introduction on the "Principles of Cheese-making," Long and Benson's 1896 work provides instruction on the manufacture of specific cheese types, in particular, fancy cheese varieties produced in Europe.

Användarnas betyg av Cheese and Cheese-Making



Hitta liknande böcker
Boken Cheese and Cheese-Making finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.