Marknadens största urval
Snabb leverans

Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

Om Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color, and microbial fermentation have a profound impact on the resulting curd properties, and hence on the cheese.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783319509402
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 46
  • Utgiven:
  • 30. december 2016
  • Utgåva:
  • 12017
  • Mått:
  • 155x235x3 mm.
  • Vikt:
  • 949 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024

Beskrivning av Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color, and microbial fermentation have a profound impact on the resulting curd properties, and hence on the cheese.

Användarnas betyg av Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds



Hitta liknande böcker
Boken Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.