Marknadens största urval
Snabb leverans

Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen

Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermenav Christian Larsen
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781016294898
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 342
  • Utgiven:
  • 27. oktober 2022
  • Mått:
  • 156x18x234 mm.
  • Vikt:
  • 481 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Användarnas betyg av Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen



Hitta liknande böcker
Boken Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.