Marknadens största urval
Snabb leverans

Diversifying Food and Diets

- Using Agricultural Biodiversity to Improve Nutrition and Health

Om Diversifying Food and Diets

This book aims to explore what the current state of knowledge is on the role of agricultural biodiversity in improving nutrition and food security. The book will examine and challenge some of the prevailing myths and assumptions to improving nutrition through agriculture mechanisms so as to identify the key research and implementation gaps.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781849714563
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 400
  • Utgiven:
  • 5. april 2013
  • Mått:
  • 156x234x33 mm.
  • Vikt:
  • 870 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Diversifying Food and Diets

This book aims to explore what the current state of knowledge is on the role of agricultural biodiversity in improving nutrition and food security. The book will examine and challenge some of the prevailing myths and assumptions to improving nutrition through agriculture mechanisms so as to identify the key research and implementation gaps.

Användarnas betyg av Diversifying Food and Diets



Hitta liknande böcker
Boken Diversifying Food and Diets finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.