Marknadens största urval
Snabb leverans

Emerging Technologies for the Food Industry

Om Emerging Technologies for the Food Industry

Focuses on nonthermal processing and its applications, including high-pressure processing, ultrasound processing, high intensity pulsed light technology, pulsed electric field processing, cold plasma, ozone processing, as well as the use of sub- and supercritical processing, and electrohydrodynamic technologies.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774914267
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 274
  • Utgiven:
  • 30. april 2024
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 694 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Emerging Technologies for the Food Industry

Focuses on nonthermal processing and its applications, including high-pressure processing, ultrasound processing, high intensity pulsed light technology, pulsed electric field processing, cold plasma, ozone processing, as well as the use of sub- and supercritical processing, and electrohydrodynamic technologies.

Användarnas betyg av Emerging Technologies for the Food Industry



Hitta liknande böcker
Boken Emerging Technologies for the Food Industry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.