Marknadens största urval
Snabb leverans

Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

Om Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

In Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems, editor Lakkis has gathered a highly respected collection of expert contributors from industry and academia to highlight recent innovations in encapsulation and controlled release technologies in food systems.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780813828558
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 254
  • Utgiven:
  • 19. juni 2007
  • Mått:
  • 181x261x16 mm.
  • Vikt:
  • 712 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

In Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems, editor Lakkis has gathered a highly respected collection of expert contributors from industry and academia to highlight recent innovations in encapsulation and controlled release technologies in food systems.

Användarnas betyg av Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems



Hitta liknande böcker
Boken Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.