Marknadens största urval
Snabb leverans

Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

Om Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

The emergence of the discipline of encapsulation and controlled release has had a great impact on the food and dietary supplements sectors; principally around fortifying food systems with nutrients and health-promoting ingredients.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118733523
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 408
  • Utgiven:
  • 15. april 2016
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 178x252x23 mm.
  • Vikt:
  • 943 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

The emergence of the discipline of encapsulation and controlled release has had a great impact on the food and dietary supplements sectors; principally around fortifying food systems with nutrients and health-promoting ingredients.

Användarnas betyg av Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems



Hitta liknande böcker
Boken Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.