Marknadens största urval
Snabb leverans

Encyclopedia of Kitchen History

Om Encyclopedia of Kitchen History

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781579583804
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 696
  • Utgiven:
  • 27. september 2004
  • Mått:
  • 284x225x43 mm.
  • Vikt:
  • 1894 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Encyclopedia of Kitchen History

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Användarnas betyg av Encyclopedia of Kitchen History



Hitta liknande böcker
Boken Encyclopedia of Kitchen History finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.