Marknadens största urval
Snabb leverans

Food and Sustainability in the Twenty-First Century

- Cross-Disciplinary Perspectives

Om Food and Sustainability in the Twenty-First Century

Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in social, cultural and biological anthropology, ecology and environmental biology, this volume brings many new perspectives to the problems we face.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781789202373
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 238
  • Utgiven:
  • 6. juni 2019
  • Mått:
  • 238x161x16 mm.
  • Vikt:
  • 474 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Beskrivning av Food and Sustainability in the Twenty-First Century

Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in social, cultural and biological anthropology, ecology and environmental biology, this volume brings many new perspectives to the problems we face.

Användarnas betyg av Food and Sustainability in the Twenty-First Century



Hitta liknande böcker
Boken Food and Sustainability in the Twenty-First Century finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.