Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Heritage and Nationalism in Europe

Om Food Heritage and Nationalism in Europe

Food Heritage and Nationalism in Europe contends that food, taste, cuisine, and gastronomy are crucial markers of identity that are inherently connected to constructions of place, tradition and the past, and demonstrates how they play a role in intangible, as well as tangible, heritage.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367234157
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 222
  • Utgiven:
  • 13. november 2019
  • Mått:
  • 161x241x20 mm.
  • Vikt:
  • 504 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Food Heritage and Nationalism in Europe

Food Heritage and Nationalism in Europe contends that food, taste, cuisine, and gastronomy are crucial markers of identity that are inherently connected to constructions of place, tradition and the past, and demonstrates how they play a role in intangible, as well as tangible, heritage.

Användarnas betyg av Food Heritage and Nationalism in Europe



Hitta liknande böcker
Boken Food Heritage and Nationalism in Europe finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.