Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Food in Early Modern Europe

Food historian Ken Albala has written the perfect book for students and other readers interested in the myriad aspects of food in Early Modern Europe. This book answers such questions as: Why did people toil and travel for certain foods, such as spices, when they were already surrounded by an abundance of edible plants at home?

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780313319624
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 280
  • Utgiven:
  • 28. februari 2003
  • Mått:
  • 160x241x22 mm.
  • Vikt:
  • 564 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food in Early Modern Europe

Food historian Ken Albala has written the perfect book for students and other readers interested in the myriad aspects of food in Early Modern Europe. This book answers such questions as: Why did people toil and travel for certain foods, such as spices, when they were already surrounded by an abundance of edible plants at home?

Användarnas betyg av Food in Early Modern Europe



Hitta liknande böcker
Boken Food in Early Modern Europe finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.