Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity

- Constructing and contesting knowledge

Om Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity

Contestations over knowledge ¿ and who controls its production ¿ are a key focus of social movements and other actors that promote food sovereignty, agroecology and biocultural diversity. This book critically examines the kinds of knowledge and ways of knowing needed for food sovereignty, agroecology and biocultural diversity.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781138955363
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 338
  • Utgiven:
  • 2. november 2017
  • Mått:
  • 256x159x26 mm.
  • Vikt:
  • 566 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity

Contestations over knowledge ¿ and who controls its production ¿ are a key focus of social movements and other actors that promote food sovereignty, agroecology and biocultural diversity. This book critically examines the kinds of knowledge and ways of knowing needed for food sovereignty, agroecology and biocultural diversity.

Användarnas betyg av Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity



Hitta liknande böcker
Boken Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.