Marknadens största urval
Snabb leverans

Fungi in Cheese Ripening: Camembert and Roquefort

Fungi in Cheese Ripening: Camembert and Roquefortav Charles Thom
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781016348454
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 40
  • Utgiven:
  • 27. oktober 2022
  • Mått:
  • 156x6x234 mm.
  • Vikt:
  • 240 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025

Användarnas betyg av Fungi in Cheese Ripening: Camembert and Roquefort



Hitta liknande böcker
Boken Fungi in Cheese Ripening: Camembert and Roquefort finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.