Marknadens största urval
Snabb leverans

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism

Om Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism

This book focuses on scientific studies on the place and importance of gastronomy in tourism. The book is a study that includes practices on sustainable gastronomy, the evaluation of local foods for tourism purposes, and the relationship between tourism-gastronomy-accommodation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783631855232
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 512
  • Utgiven:
  • 29. november 2021
  • Utgåva:
  • Mått:
  • 209x148x33 mm.
  • Vikt:
  • 664 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. maj 2025

Beskrivning av Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism

This book focuses on scientific studies on the place and importance of gastronomy in tourism. The book is a study that includes practices on sustainable gastronomy, the evaluation of local foods for tourism purposes, and the relationship between tourism-gastronomy-accommodation.

Användarnas betyg av Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism



Hitta liknande böcker
Boken Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.