Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Industrial Food Microbiology

Handbook of Industrial Food Microbiologyav Manju Nehra
Om Handbook of Industrial Food Microbiology

Introduces industrial microbiology in the food industry. The techniques and technologies focus on production, processing, and recovery of food industry metabolites (primary or secondary). The process of alcohol production, fermentation metabolites, and drug delivery components through food are the highlights of the book.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774915264
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 246
  • Utgiven:
  • 23 Augusti 2024
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: Kan förbeställas
  • Boken kan förbeställas tidigast 3 månader innan utgivningsdatumet

Beskrivning av Handbook of Industrial Food Microbiology

Introduces industrial microbiology in the food industry. The techniques and technologies focus on production, processing, and recovery of food industry metabolites (primary or secondary). The process of alcohol production, fermentation metabolites, and drug delivery components through food are the highlights of the book.

Användarnas betyg av Handbook of Industrial Food Microbiology



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Industrial Food Microbiology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.