Marknadens största urval
Snabb leverans

Hungarian Specialties Cookery Book

Om Hungarian Specialties Cookery Book

This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aimed to acquaint American cooks of the day with Hungarian dishes that could be prepared at home.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781429012119
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 112
  • Utgiven:
  • 21 Juli 2008
  • Mått:
  • 152x6x229 mm.
  • Vikt:
  • 175 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 7 Maj 2024

Beskrivning av Hungarian Specialties Cookery Book

This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aimed to acquaint American cooks of the day with Hungarian dishes that could be prepared at home.

Användarnas betyg av Hungarian Specialties Cookery Book



Hitta liknande böcker
Boken Hungarian Specialties Cookery Book finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.