Marknadens största urval
Snabb leverans

Introduction to Food Science

Om Introduction to Food Science

This publication is a planner and answer key to accompany a print (Introduction to Food Science: An Overview) and online (Food Science Course 1) food science course for junior high and high school students.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781948515313
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 76
  • Utgiven:
  • 3. februari 2024
  • Mått:
  • 216x5x280 mm.
  • Vikt:
  • 217 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Introduction to Food Science

This publication is a planner and answer key to accompany a print (Introduction to Food Science: An Overview) and online (Food Science Course 1) food science course for junior high and high school students.

Användarnas betyg av Introduction to Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Introduction to Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.