Marknadens största urval
Snabb leverans

Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781021932488
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 42
  • Utgiven:
  • 18. juli 2023
  • Mått:
  • 156x2x234 mm.
  • Vikt:
  • 73 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 26. november 2024

Användarnas betyg av Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese



Hitta liknande böcker
Boken Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.