Marknadens största urval
Snabb leverans

Mass Spectrometry for Food Analysis

Om Mass Spectrometry for Food Analysis

This volume details protocols on mass spectrometry and associated techniques. Chapters guide readers through micro- and macronutrients analysis, mass spectrometry-related methodologies, direct insertion, matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI), gas chromatography (uni- and bi-dimensional), liquid chromatography, plasma mass spectrometry (ICP-MS), and analyses in food samples. Authoritative and cutting-edge, Mass Spectrometry for Food Analysis aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781071621066
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 340
  • Utgiven:
  • 26. juni 2022
  • Utgåva:
  • 22001
  • Mått:
  • 183x24x260 mm.
  • Vikt:
  • 838 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Mass Spectrometry for Food Analysis

This volume details protocols on mass spectrometry and associated techniques. Chapters guide readers through micro- and macronutrients analysis, mass spectrometry-related methodologies, direct insertion, matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI), gas chromatography (uni- and bi-dimensional), liquid chromatography, plasma mass spectrometry (ICP-MS), and analyses in food samples.

Authoritative and cutting-edge, Mass Spectrometry for Food Analysis aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.

Användarnas betyg av Mass Spectrometry for Food Analysis



Hitta liknande böcker
Boken Mass Spectrometry for Food Analysis finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.