Marknadens största urval
Snabb leverans

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Om Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780241953402
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 688
  • Utgiven:
  • 3. mars 2011
  • Mått:
  • 161x242x44 mm.
  • Vikt:
  • 1118 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 7. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.

Användarnas betyg av Mastering the Art of French Cooking, Vol.2



Hitta liknande böcker
Boken Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.