Marknadens största urval
Snabb leverans

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Om Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780241956472
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 688
  • Utgiven:
  • 24 November 2011
  • Mått:
  • 130x198x31 mm.
  • Vikt:
  • 470 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 28 Maj 2024

Beskrivning av Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Användarnas betyg av Mastering the Art of French Cooking, Vol.2



Hitta liknande böcker
Boken Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.