Marknadens största urval
Snabb leverans

Molecular Gastronomy

- Exploring the Science of Flavor

Om Molecular Gastronomy

Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780231133135
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 392
  • Utgiven:
  • 18. augusti 2008
  • Mått:
  • 152x204x19 mm.
  • Vikt:
  • 488 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Beskrivning av Molecular Gastronomy

Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.

Användarnas betyg av Molecular Gastronomy



Hitta liknande böcker
Boken Molecular Gastronomy finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.