Marknadens största urval
Snabb leverans

Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie

- : Contenant La Maniere de Preparer Et d'Accommoder Toutes Sortes de Viandes...

Om Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie

WORK IS IN FRENCH This book is a reproduction of a work published before 1920 and is part of a collection of books reprinted and edited by Hachette Livre, in the framework of a partnership with the National Library of France, providing the opportunity to access old and often rare books from the BnF's heritage funds.

Visa mer
  • Språk:
  • Franska
  • ISBN:
  • 9782012195349
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 694
  • Utgiven:
  • 1 April 2013
  • Mått:
  • 156x234x35 mm.
  • Vikt:
  • 957 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23 Oktober 2024

Beskrivning av Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie

WORK IS IN FRENCH This book is a reproduction of a work published before 1920 and is part of a collection of books reprinted and edited by Hachette Livre, in the framework of a partnership with the National Library of France, providing the opportunity to access old and often rare books from the BnF's heritage funds.

Användarnas betyg av Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie



Hitta liknande böcker
Boken Nouveau Dictionnaire de Cuisine, d'Office Et de Patisserie finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.