Marknadens största urval
Snabb leverans

Recent Developments in Food Gels

Om Recent Developments in Food Gels

This Reprint provides the most relevant and state-of-the-art research in the field, including the use of novel gelation agents, the characterization of the structure and rheological properties of food gels, and the application of food gels in novel food products.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783036596983
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 260
  • Utgiven:
  • 12. december 2023
  • Mått:
  • 175x21x250 mm.
  • Vikt:
  • 852 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Recent Developments in Food Gels

This Reprint provides the most relevant and state-of-the-art research in the field, including the use of novel gelation agents, the characterization of the structure and rheological properties of food gels, and the application of food gels in novel food products.

Användarnas betyg av Recent Developments in Food Gels



Hitta liknande böcker
Boken Recent Developments in Food Gels finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.