Marknadens största urval
Snabb leverans

Red Sauce

- How Italian Food Became American

Om Red Sauce

A narrative social history tracing the evolution of traditional Italian-American cuisine from its origins in Italy and its transformation in America into a distinct new cuisine.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781538162347
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 248
  • Utgiven:
  • 3. mars 2022
  • Mått:
  • 224x146x22 mm.
  • Vikt:
  • 440 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Red Sauce

A narrative social history tracing the evolution of traditional Italian-American cuisine from its origins in Italy and its transformation in America into a distinct new cuisine.

Användarnas betyg av Red Sauce



Hitta liknande böcker
Boken Red Sauce finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.