Marknadens största urval
Snabb leverans

Restaurant Law Basics

- Law Basics

Om Restaurant Law Basics

This inaugural volume of the Wiley Restaurant Basics Series is the first professional-level book on the legal challenges faced by restaurant managers.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780471402725
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 384
  • Utgiven:
  • 23. augusti 2001
  • Mått:
  • 150x234x23 mm.
  • Vikt:
  • 567 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 1. september 2025

Beskrivning av Restaurant Law Basics

This inaugural volume of the Wiley Restaurant Basics Series is the first professional-level book on the legal challenges faced by restaurant managers.

Användarnas betyg av Restaurant Law Basics



Hitta liknande böcker
Boken Restaurant Law Basics finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.