Marknadens största urval
Snabb leverans

Science and Practice of Cheese-Making

Om Science and Practice of Cheese-Making

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781429010733
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 520
  • Utgiven:
  • 2. januari 2008
  • Mått:
  • 152x30x229 mm.
  • Vikt:
  • 836 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 16. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Science and Practice of Cheese-Making

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Användarnas betyg av Science and Practice of Cheese-Making



Hitta liknande böcker
Boken Science and Practice of Cheese-Making finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.