Marknadens största urval
Snabb leverans

The Art of Cooking

- The First Modern Cookery Book

Om The Art of Cooking

The original text of Maestro Martino of Como's treatise on Renaissance cookery is provided in this unusual cookbook that features fifty modernized recipes of the original dishes, accompanied by commentary that places the work within the context of the era.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780520232716
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 216
  • Utgiven:
  • 3. januari 2005
  • Mått:
  • 193x232x19 mm.
  • Vikt:
  • 542 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The Art of Cooking

The original text of Maestro Martino of Como's treatise on Renaissance cookery is provided in this unusual cookbook that features fifty modernized recipes of the original dishes, accompanied by commentary that places the work within the context of the era.

Användarnas betyg av The Art of Cooking



Hitta liknande böcker
Boken The Art of Cooking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.