Marknadens största urval
Snabb leverans

The Chemistry of Frozen Vegetables

Om The Chemistry of Frozen Vegetables

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783319539300
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 41
  • Utgiven:
  • 7. april 2017
  • Utgåva:
  • 12017
  • Mått:
  • 236x156x8 mm.
  • Vikt:
  • 102 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The Chemistry of Frozen Vegetables

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated.

Användarnas betyg av The Chemistry of Frozen Vegetables



Hitta liknande böcker
Boken The Chemistry of Frozen Vegetables finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.