Marknadens största urval
Snabb leverans

The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures

Om The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures

This Brief reviews thermal processes in the food industry - pasteurization, sterilization, UHT processes, and others. In addition, historical preservation techniques - smoking, addition of natural additives, irradiation, etc. - are compared with current industrial systems, like fermentation, irradiation, addition of food-grade chemicals.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783319424613
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 54
  • Utgiven:
  • 18. juli 2016
  • Utgåva:
  • 12016
  • Mått:
  • 155x235x3 mm.
  • Vikt:
  • 1066 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures

This Brief reviews thermal processes in the food industry - pasteurization, sterilization, UHT processes, and others. In addition, historical preservation techniques - smoking, addition of natural additives, irradiation, etc. - are compared with current industrial systems, like fermentation, irradiation, addition of food-grade chemicals.

Användarnas betyg av The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures



Hitta liknande böcker
Boken The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.