Marknadens största urval
Snabb leverans

The Complete Book of Japanese Cooking

Om The Complete Book of Japanese Cooking

Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780871313218
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 256
  • Utgiven:
  • 15. mars 1980
  • Mått:
  • 153x228x19 mm.
  • Vikt:
  • 362 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025

Beskrivning av The Complete Book of Japanese Cooking

Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.

Användarnas betyg av The Complete Book of Japanese Cooking



Hitta liknande böcker
Boken The Complete Book of Japanese Cooking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.