Marknadens största urval
Snabb leverans

The Noma Guide to Fermentation

Om The Noma Guide to Fermentation

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781579657185
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 456
  • Utgiven:
  • 16. oktober 2018
  • Mått:
  • 259x198x46 mm.
  • Vikt:
  • 1188 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 12. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av The Noma Guide to Fermentation

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Användarnas betyg av The Noma Guide to Fermentation



Hitta liknande böcker
Boken The Noma Guide to Fermentation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.