Marknadens största urval
Snabb leverans

Tsukemono

- Decoding the Art and Science of Japanese Pickling

Om Tsukemono

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( , ).

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783030578619
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 174
  • Utgiven:
  • 1. juli 2021
  • Utgåva:
  • 12021
  • Mått:
  • 242x164x19 mm.
  • Vikt:
  • 444 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 13. november 2024

Beskrivning av Tsukemono

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( , ).

Användarnas betyg av Tsukemono



Hitta liknande böcker
Boken Tsukemono finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.