Marknadens största urval
Snabb leverans

WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition

Om WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition

A core resource for Unit 1: Meeting the nutritional needs of specific groups, and written by leading author Anita Tull, it covers the science of food safety, nutrition and nutritional needs, with detailed information on the practical skills required to produce quality food that meets the needs of individuals.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781911208587
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 344
  • Utgiven:
  • 2. juli 2019
  • Mått:
  • 275x235x18 mm.
  • Vikt:
  • 946 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 8. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition

A core resource for Unit 1: Meeting the nutritional needs of specific groups, and written by leading author Anita Tull, it covers the science of food safety, nutrition and nutritional needs, with detailed information on the practical skills required to produce quality food that meets the needs of individuals.

Användarnas betyg av WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition



Hitta liknande böcker
Boken WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.